Scootmobiel Black Friday Deals 2023

Scootmobiel Black Friday Deals 2023
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 10-11-2023
360 keer bekeken
Tags: Scootmobielen

Scootmobiel Aanbiedingen: Gratis Levering en ANWB Pechhulp

Het is weer zover: Black Friday 2023 staat voor de deur, en bij Fast & Furious grijpen we deze kans aan om iets bijzonders te bieden. Dit jaar introduceren we een unieke actie: gratis thuisbezorging in Nederland en 1 jaar gratis ANWB Pechhulp, exclusief voor onze Nederlandse klanten. Deze aanbieding is speciaal ontworpen om jouw aankoopervaring nog aangenamer te maken.

For Motion On Four: 4-Wiel Scootmobiel

De For Motion On Four is een topklasse 4-wiel scootmobiel die uitblinkt in comfort en stabiliteit. Met een actieradius van maar liefst 300 km en een snelheid van 25-32 km/u, biedt deze scootmobiel de perfecte balans tussen snelheid en uithoudingsvermogen. De krachtige 1000W motor zorgt voor een soepele rijervaring, ideaal voor zowel korte trips in de stad als langere tochten.

Nipponia Pride: 3-Wiel Scooter Zonder Helmplicht of Rijbewijs

De Nipponia Pride is een revolutionaire 3-wiel scooter die vrijheid en mobiliteit biedt zonder de noodzaak van een helm of rijbewijs. Met een actieradius van 150 km en een topsnelheid van 25 km/u is deze scooter een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik. De 650W motor levert voldoende vermogen voor een betrouwbare en efficiënte rit.

For Motion City Cruiser: 4-Wiel Scootmobiel

De For Motion City Cruiser is ontworpen voor de stadsbewoner die mobiliteit en gemak hoog in het vaandel heeft staan. Met een variabele actieradius van 45 tot 100 km en een constante snelheid van 25 km/u combineert deze 4-wiel scootmobiel functionaliteit met stijl. De 1000W motor staat garant voor een krachtige en betrouwbare prestatie.

For Motion Forty-5: 45km/h Scootmobiel

Voor de snelheidsliefhebbers is er de For Motion Forty-5, een 4-wiel scootmobiel die een topsnelheid van 45 km/u kan bereiken. Aangedreven door twee krachtige 800W motoren, biedt deze scootmobiel een unieke combinatie van snelheid en kracht. Met een actieradius van 150 km is het de ideale keuze voor lange afstanden.

Nipponia 2Fast: Dynamische Scootmobiel

De Nipponia 2Fast is een compacte en wendbare 3-wiel scootmobiel, perfect voor de actieve gebruiker. Deze scootmobiel, met een actieradius van 150 km en een maximale snelheid van 25 km/u, biedt een uitstekende balans tussen prestatie en comfort. De 650W motor zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring.

For Motion On Four Duo: Scootmobiel voor Twee

De For Motion On Four Duo is een unieke 4-wiel, 2-persoons scootmobiel die zowel comfort als gezelligheid biedt. Met dezelfde indrukwekkende actieradius van 300 km en een snelheid van 25-32 km/u als de For Motion On Four, is dit model perfect voor koppels of vrienden die samen op avontuur willen gaan.

Spectaculaire Extra Black Friday Klapper op For Motion Modellen

De Black Friday gekte bereikt een hoogtepunt bij Fast & Furious met een ongeëvenaarde aanbieding op onze populaire For Motion modellen: On Four, On Four Duo, en de Forty-5. Bij aankoop van een lithium accupakket 2 met een bereik van 100 km, krijg je nu de unieke kans om beide accu's uitneembaar te maken, helemaal gratis! Deze upgrade, normaal gesproken een kostbare toevoeging van €499,95, wordt nu zonder extra kosten meegeleverd.

Dit is dé kans om jouw mobiliteit naar een hoger niveau te tillen met de flexibiliteit van uitneembare accu's. Geniet van de vrijheid om je accu's overal op te laden, zonder beperkingen. Deze speciale Black Friday deal combineert ongekende flexibiliteit met een onverslaanbare prijs. Wacht niet langer; upgrade je For Motion model vandaag nog en ervaar de ultieme vrijheid in mobiliteit!

Geavanceerde Veiligheidsfuncties: Uw Veiligheid, Onze Prioriteit

Al onze scootmobielen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsfuncties. Van schijfremmen voor maximale stopkracht tot LED-verlichting voor betere zichtbaarheid, veiligheid staat voorop. Bovendien bieden de luchtbanden een comfortabele en stabiele rit, wat essentieel is voor uw gemoedsrust.

Aanpasbare Opties: Maak Uw Scootmobiel Persoonlijk

Onze scootmobielen zijn niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook volledig aanpasbaar. Of het nu gaat om een verstelbare arm- en rugleuning, een stokhouder, of zelfs stoelverwarming voor extra comfort, wij zorgen ervoor dat uw scootmobiel perfect bij uw behoeften past.

Lokale Beschikbaarheid en Service: Altijd Dichtbij

Voor onze klanten in Nederland en België is het mogelijk om onze modellen lokaal te testen of zelfs bij u thuis te laten bezorgen. We begrijpen het belang van het persoonlijk ervaren van een scootmobiel voordat u een beslissing neemt. Daarom bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor testritten en persoonlijk advies.

Onderhoud en Service: Langdurige Kwaliteit Gegarandeerd

Bij Fast & Furious nemen we onderhoud en service serieus. Regelmatige controles van de banden, accu en motor zijn essentieel om de levensduur van uw scootmobiel te verlengen en zorgen voor een probleemloze ervaring.

Scootmobiel Aanbiedingen - Gratis Levering en ANWB Pechhulp.

Black Friday Deals die U Niet Mag Missen

Deze Black Friday biedt Fast & Furious meer dan alleen kortingen. We bieden een kans op ongeëvenaarde mobiliteit en vrijheid, ondersteund door onze commitment aan kwaliteit, veiligheid, en persoonlijke service. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een mobielere toekomst.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.