De populairste Peugeot auto\'s en scooters

De populairste Peugeot auto\'s en scooters
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 17-04-2024
207 keer bekeken
Tags: Nieuws

Peugeot is een veelzijdig bedrijf. Het maakt auto’s, motorvoertuigen en allerlei soorten maalmolens voor peper, zout of koffie. In dit artikel houden we het bij die eerste twee en werpen we een blik op de populairste modellen van het Franse merk.

Populaire auto’s van Peugeot

Peugeot heeft een breed assortiment aan auto’s, maar het zijn vooral de compacte modellen die in grote aantallen over de toonbank gaan. In recente jaren zijn bijvoorbeeld de Peugeot 208 en Peugeot 308 erg populair. De 208 is een compacte hatchback waarvan de huidige generatie (2019+) als vijfdeurs hatchback is verschenen.

De 208 wordt gekenmerkt door scherpe lijnen en een lichtpartij die doet denken aan de grote slagtanden van een leeuw – een verwijzing naar de mascotte van het Franse merk. De 308 is zoals zijn naam doet vermoeden een maatje groter. Standaard is-ie er als hatchback, maar er is ook een verlengde, praktische stationwagon. De 308 volgt dezelfde designtaal als de 208. Beide modellen zijn ook verschenen met een volledig elektrische aandrijflijn.

Andere automodellen van Peugeot die het goed doen, zijn gebaseerd op de 208 en 308 en onderscheiden zich met een extra ‘0’ in de naam. Dit gebeurt bij SUV’s van het merk. De 2008 is een compacte SUV, de 3008 staat er in het gamma direct boven.

Peugeot Django

Het is niet vreemd dat de Peugeot Django goed in de smaak valt. Het is in feite Peugeots interpretatie op de klassieke Vespa. Zijn elegante en chique stijl maken hem erg aantrekkelijk, maar de Django biedt meer dan alleen goede looks. Zo is hij voorzien van allerlei handige, moderne technologieën en extra’s zoals ledverlichting, een semi-digitaal dashboard en een 12-volt-oplaadaansluiting.

De Django is daarnaast erg comfortabel en verfijnd, waardoor je met het grootste plezier naar je bestemming rijdt. Het ruime zadel en de ergonomische rijpositie, in combinatie met de schijfremmen en grote wielen, zorgen ervoor dat je stabiel en veilig achter het stuur zit.

Peugeot Kisbee

De populairste scooter in de range van Peugeot is de Kisbee. Met zijn herkenbare stijl en praktische eigenschappen heeft deze scooter al vele harten gewonnen. De Kisbee heeft een slim design en biedt zaken als een duozadel en voldoende bergruimte voor je helm en andere spullen.

De scooter heeft een comfortabel zadel en een vlakke vloer waarop je extra goederen kwijt kunt. De Kisbee wordt aangedreven door een zuinige injectiemotor die fijne prestaties levert en duurzaam is. Het is niet het meest sportieve model, maar desondanks is hij licht, wendbaar en zodoende leuk om mee te rijden.

Peugeot Speedfight

De Peugeot Speedfight is een van de meest gekozen Peugeot-scooters onder sportieve rijders. Dit vanwege zijn sportieve looks en rijgedrag. De Speedfight heeft een uniek design dat de aandacht trekt en hand in hand gaat met zijn bruisende karakter. Zo is de Speedfight voorzien van stoere details als agressieve verlichting, aluminium treeplanken en coole velgen. Je kunt er heerlijk mee door de bocht en om hem weer tot stilstand te brengen heeft Peugeot de Speedfight krachtige schijfremmen gegeven die moeiteloos hun werk doen.

Peugeot scooter kopen of leasen?Stel hier online samen

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.