IVA Ibiza 50cc 4-takt

IVA Ibiza 50cc 4-takt
Door Fast&Furious Scooters
14008 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

IVA Ibiza 50cc 4-takt

Zoek je een goedkope retro scooter, dan is de IVA Ibiza een uitstekende keuze! De IVA Ibiza is niet alleen een trendy retro scooter, maar heeft ook een prachtig Italiaans ontwerp! Er zijn een aantal zeer fraaie retro elementen terug te vinden, die de klassieke uitstraling versterker. Denk bijvoorbeeld aan de chromen zijspiegels, het chromen roostertje aan de voorkant (grille), en de contrasterende zadel kleur. Je kunt de IVA Ibiza kopen in zowel een 25km snorfiets als 45km bromfiets. Veel scooter voor weinig geld!

LET OP DIT IS 2016 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Kenmerken van de IVA Ibiza

Dat de IVA Ibiza een mooie trendy retro scooter is dat had je waarschijnlijk al gezien. Het verfijnde Italiaanse design spreekt veel mensen aan en is gebaseerd op moderne techniek van nu. Er is veel opbergruimte aanwezig zodat je een helm en slot kunt opbergen. Het smalle stuur maakt de scooter goed bestuurbaar ongeacht of je een groot of klein postuur hebt. De ronde spiegels versterken het retro design. Het instrumentenpaneel is overzichtelijk en is bovendien voorzien van een digitale tijd en datum weergave.

De techniek

De IVA Ibiza is voorzien van 10 inch wielen waarbij er aan de voorkant een remschijf aanwezig is en aan de achterzijde een trommelrem. De tankinhoud bedraagt 4,5 liter en het motorblok is voorzien van 4-takt technologie. Dit maakt de IVA scooter een zuinige scooter met een laag brandstofverbruik. Je kunt zo’n 40 kilometer afleggen met 1 liter brandstof. Tanken kun je overal omdat er normale Euro95 autobenzine ingaat. De IVA is ook voorzien van een elektrische startmotor.
 

Scherpe prijzen

Fast&Furious koopt groot in en kan daardoor nog scherpere prijzen aanbieden. Zo hebben wij meerdere scooters in ons assortiment voor nog geen 1000,- euro. Voor elk budget hebben wij een scooter! Uiteraard kun je nog voor heel veel meer bij ons terecht. Wij hebben namelijk ook passende accessoires voor de IVA Ibiza zoals een windscherm, bagagerek en topkoffer. In de accessoires lijst tref je nog veel meer leuke items aan. Alle prijzen zijn inclusief montage. Ook voor een goed slot of scooterverzekering kun je bij ons terecht.

IVA Ibiza kopen en leasen

Bij ons kun je de IVA Ibiza kopen voor nog geen 1000,- euro. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om de scooter in termijnen af te betalen. Je betaald een vast laag maandbedrag. Bij het afbetalen kun je zelf bepalen in hoeveel termijnen je dat doet. Zo heb je dus zelf de kosten en looptijd in de hand. Uniek aan onze scooterlease is dat je altijd zonder kosten extra kunt aflossen. Woon je niet direct in de omgeving? Laat dan de scooter voor slechts 49,95 thuisbezorgen!

Technische (scooter) specificaties IVA Ibiza 50cc 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 10 inch
Achterband - 10 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 4,5 Liters
Gewicht - 84 Kilo
Elektrische start

retro scooter IVA Ibiza

Zoek jij een stijlvolle retro scooter voor een super scherpe prijs? Dan moet je de IVA Ibiza kopen. Hij is er zowel als snorscooter en als bromscooter en daarnaast kun je kiezen uit 8 trendy kleuren!

Prachtig en elegant

De IVA Ibiza is een prachtige en elegante retro scooter welke is geïnspireerd door de Vespa LX. Het zal niet verwonderlijk zijn dat mensen denken dat je op een echte Vespa scooter rijdt, dit omdat hij bijzonder veel op de LX lijkt. De LX is de voorganger van de Vespa Primavera, waarop de IVA Ibiza erg veel lijkt. Het leuke van de IVA is dat hij een zeer aantrekkelijk prijskaartje heeft en in bijzondere kleuren te verkrijgen is. Je kunt de IVA Ibiza kopen als snorscooter en als bromscooter. Bij de snorscooter, welke niet harder dan 25km p/u kan, hoef je geen helm te dragen. Wil je lekker gaan toeren en genieten van je omgeving? Kies dan een snorscooter. De bromscooter kan iets sneller, namelijk 45km p/u. Bij deze moet je wel een helm dragen. Speelt tijd een grotere rol, omdat je bijvoorbeeld langere afstanden moet rijden, dan is de bromscooter een uitkomst.

Schitterende kleuren

Je kunt de IVA Ibiza kopen in blauw/wit, champagne, mat/zwart, mat zwart/wit, rood, titanium, wit en zwart. Door zijn unieke vormen staat elke kleur hem bijzonder mooi. Wat leuk is aan de Ibiza is dat de kleur van het zadel niet bij elke kleurstelling van de scooter hetzelfde is.

Moderne techniek

Ben je op zoek naar een zuinige en betrouwbare scooter? Kies dan voor de IVA Ibiza. Hij beschikt namelijk over een zuinig 4-takt motorblok welke goede prestaties levert. Een brandstofverbruik van 1 op 40 is goed te realiseren. IVA geeft bovendien 3 jaar garantie op het motorblok. Daar kun je dus op vertrouwen. Verder heeft deze prachtige retro scooter een schijfrem aan de voorzijde en een elektrische start.

Accessoires

Er zijn veel accessoires te koop voor deze mooie IVA Ibiza retro scooter. Denk daarbij aan een luxe windscherm, bagage dragers, beugels, led verlichting en zelfs een 12 volt aansluiting! Alle opties vind je terug onder de knop ‘bekijk alle accessoires’. De prijs van de accessoires zijn inclusief de montagekosten!

Afhalen of thuisbezorgen

Fast en Furious heeft door heel Nederland afhaal- en servicepunten zitten. Dat betekent dat je de scooter misschien wel bij jou in de buurt kunt afhalen en kunt laten onderhouden. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook. Door heel Nederland bezorgen wij je scooter thuis voor slechts 49,95 euro!

IVA Ibiza kopen

Bij ons kun je de IVA Ibiza kopen in maar liefst 8 kleuren en bovendien kun je kiezen uit een bromscooter (45km) of snorscooter (25km). Dit luxe retro paardje is van alle gemakken voorzien en bovendien erg zuinig. Kopen op afbetaling is bij ons ook mogelijk. De IVA Ibiza kun je al kopen vanaf 25,- euro per maand. Wil je extra accessoires of er misschien een helm of slot bij? Ook dit kun je in termijnen bij ons afbetalen.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.